HTML

The dock

Nem szolgál semmi magasabb célt a blog, csak műalkotásokról, és egyéb, engem foglalkoztató dolgokról ad néhány összefüggő gondolatot az ide betévedőnek. Tulajdonképpen csak egy dokk, az internet tengerén.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Szösszenet

2012.02.07. 21:16 :: MetalBogyó

Először is: üdvözlök minden kedves látogatót! 

Másodszor szeretném kijelenteni, hogy nem készültem óriási nyitó poszttal. Úgy gondoltam, hogy kicsit mesélek, mik várhatóak a blogon, mik a terveim. Menjünk csak sorjába:

Miért is indítottam ezt a blogot? A válasz igen egyszerű, csak. Csak azért, mert szeretném magam kipróbálni ezen a téren, milyen irományokat tudok kipréselni magamból, a legkülönbözőbb témákban. Nem áll tőlem messze az írás, az alkotás, bár leginkább a szófűzéshez értek.

A második kérdés, már sokkal nehezebb. Terveim között szerepel több film és könyv kielemzése, a legkülönbözőbb szempontok alapján, szeretnék veletek megismertetni néhány zenekart, megosztani friss koncertélményeimet. Ezen kívül várhatóak még teljesen hétköznapi dolgokról kifejtett vélemények, termékajánlók, ha olyan lesz a kedvem. Megpróbálom a lehető legszélesebb látószögből szemlélni a dolgokat.

Magamról még nem is írtam semmit, de most elárulok egy titkot: ez direkt volt. Ez a blog nem rólam, hanem a véleményemről szól, ami sokszor igencsak határozott.

A cikkeket kisebb-nagyobb rendszerességgel próbálom publikálni, aztán ki tudja, hogyan fog sikerülni, a határidőkkel mindig hadilábon álltam, szóval nem ígérek semmit.

A téli időszakra pedig kitartást, öltözzetek fel jól, hamar el fog menni ez a pár hét, és jön a tavasz, nyílnak a virágok, zöldellik a fű, tiszta sár minden...

Azt hiszem, ennyire futotta az első bejegyzés alkalmával, később jelentkezek egy pár cikkel, addig is, kellemes időtöltést kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: első szösszenet

A bejegyzés trackback címe:

https://dock.blog.hu/api/trackback/id/tr164076390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása